Uw bedrijf, van visie naar realisatie

Uw bedrijf, van visie naar realisatie

Het digitale platform ZEISS VISUFIT 1000

Bereid uw winkel voor op de toekomst met ZEISS VISUFIT 1000. Naast de uiterst nauwkeurige centrering is het een digitaal platform dat inspeelt op de belangrijkste innovaties binnen de hedendaagse optiekmarkt. Maak kennis met het ZEISS VISUFIT 1000 platform en de nieuwste toepassingen, Virtual Try-on en Virtual Try-on @Home, ontwikkeld met het oog op morgen.

 

ZEISS VISUFIT 1000 in een notendop

  • Nauwkeurige digitale 3D-centrering met 9 camera’s voor 180° weergave met één opname.
  • Snelle en eenvoudige bediening, ongeacht ervaring.
  • Unieke klantervaring met montuurvergelijking, digitale centrering en virtueel passen van monturen op een gepersonaliseerde 3D Avatar.

 

Optimaliseer uw klantervaring met Virtual Try-on

Met ZEISS Virtual Try-on zet u de stap van de fysieke naar de virtuele wereld. Het platform met zijn noviteiten versterkt uw bedrijfsprofiel en creëert een unieke klantervaring in de winkel doordat u laat zien dat u begrijpt wat uw klanten nodig hebben, hun eigen onderzoek bevestigt en hen begeleidt naar een goede oplossing.

Virtual Try-on is de module waarmee u uw klant monturen van diverse merken in de beschikbare kleuren en maten digitaal kunt laten passen op zijn of haar eigen, realistische Avatar gecreëerd door de ZEISS VISUFIT 1000. U onderscheidt uzelf hiermee van andere opticiens door deskundig advies, middels het Artificial Intelligence algoritme, gebaseerd op de interactie met de klant. Het analyseert de vorm van het gezicht, de huid-, oog- en haarkleur om u te helpen het montuur voor te stellen dat het beste bij uw klant past.

 

Uitgebreid montuuraanbod

Meer dan 50 toonaangevende montuurmerken, oa. Chloé™, ic! berlin en Scotch & Soda, zijn de samenwerking met ZEISS Virtual Try-on aangegaan en dit is slechts het begin. U bepaalt zelf welke merken u beschikbaar maakt voor uw klanten. Zo kunt u het gehele beschikbare assortiment gebruiken als aanvulling op de merken die u in de winkel heeft of u selecteert enkel uw favoriete montuurmerken.

Met ZEISS Virtual Try-on biedt u een breder aanbod met minder winkelvoorraad.

 

Virtual Try-on @Home

In de nabije toekomst wordt het zelfs mogelijk om uw klant ook thuis de nieuwe collectie op zijn/haar eigen Avatar te laten passen. Deze nieuwe service, Virtual Try-on @Home, maakt het mogelijk uw customer journey uit te breiden met online contactmomenten. De gepersonaliseerde Avatar biedt de mogelijkheid om op ieder gewenst moment uw assortiment te bekijken, favoriete monturen te selecteren en de klant in uw winkel uit te nodigen wanneer het tijd wordt voor een nieuwe bril. Kortom, een stap richting de toekomst.

 

Heeft u vragen? Neem contact op met uw Sales & Product Advisor van Zeiss:

Eelco Kruijt Sales Manager Nederland 06 – 22 46 17 34
Remco van Krimpen Key account manager 06 – 12 90 23 30
Arjan van den Beukel Sales & Product Advisor Noord/Oost 06 – 55 55 25 59
René Vaessen Sales & Product Advisor West/Midden 06 – 27 83 83 50
Marijke de Kort Sales & Product Advisor Zuid 06 – 13 61 44 40