Nu bij BB Hearing verkrijgbaar | De nieuwe vac-clean uv 2 vacuümreiniger voor thuisgebruik.

Bespaar op speakers, filters en tijd!

Deze oplaadbare vacuüm reiniger is dé tool voor uw klant om zelf thuis het filter, de microfoon en de luidspreker van het hoortoestel schoon te maken.  Hiermee spaart u niet alleen kosten en (service)tijd uit, maar ontvangt u ook nog eens de beste waardering van uw klant!

  • Drie standen en een geweldige zuigkracht, waarmee cerumen en andere vuilresten opgezogen worden.
  • Blauw ledlicht verlicht het te reinigen oppervlak en heeft een antimicrobieel effect.
  • Zeven opzetstukken die eenvoudig kunnen worden gewisseld en gereinigd.
  • Geïntegreerde LiPo batterij, die een batterijduur van ongeveer 1 maand levert.
  • Mobiel te gebruiken, onafhankelijk van netspanning en kabels.

 

Minder defecten en service uren
Filters en luidsprekers raken minder snel verstopt, waardoor de klant minder vaak langs komt met  defecten die buiten de garantie vallen.

Betere kwaliteitsbeleving van het hoortoestel
Uw klant krijgt minder klachten door verstopping van onderdelen in het hoortoestel, waardoor het geluid optimaal blijft en het hoortoestel langer goed blijft werken.

Hoge waardering voor u als audicien
Een langdurig optimaal werkend hoortoestel leidt tot minder tussentijds onderhoud en creëert een hoge waardering van uw vakmanschap en dienstverlening.

TIP: Door de vac-clean in aanwezigheid van uw klant te gebruiken bij de servicebeurt toont u direct het gemak en de effectiviteit van deze handige tool.

Meer over dit product en het gebruik ervan leest u in het kennisbankartikel op de website van BB Hearing. De vac-clean uv 2® is vanaf nu te bestellen in de Client Portal van BB Hearing.