Onze COVID-19 maatregelen

Beste,

Graag brengen we u op de hoogte van de genomen maatregelen door Optitrade Retailgroep. Dit in het kader van de financiële gevolgen van het COVID-19 virus voor zowel u als uw klanten maar ook voor Optitrade Retailgroep zelf.

  1. Optitrade heeft zich aangesloten bij  de initiatieven van de Raad Nederlandse Detailhandel (RND). De RND heeft namens diverse Retail Service Organisaties ( RSO) tijdelijke kredietfinanciering voor 3.350 zelfstandige ondernemers aangevraagd bij het Ministerie van EZK.
  2. Optitrade support het initiatief om voor retailers tot  opschorting van huurbetalingen te komen.
  3. Optitrade probeert haar klanten te helpen door uitstel van betaling te vragen aan onze leveranciers. Een aantal leveranciers (Carl Zeiss,  CooperVision, Design Eyewear, Luxottica, GN Hearing, Sonova en Sounds Perfect (Noizezz)) werken hier al aan mee.
  4. Als concrete maatregel zullen we  de bonusuitkering, voor de optiek, van het eerste kwartaal, drie weken naar voren halen.

Alle genoemde maatregelen zijn gericht om door deze moeilijke periode te komen en de continuïteit van Optitrade en haar klanten te kunnen waarborgen.

Groet,