Optiview update september 2021!

Nieuwe verpakkingen

Het afgelopen jaar heeft Optiview een mooie metamorfose gekregen. De volgende producten zijn al langere tijd voorzien van een nieuwe verpakking:

  • Menicon: Nereus (met uitzondering van de 90 ml), Nash, Neso.
  • Alcon: Atlas, Antares Premium.

Vanaf september worden aan dit lijstje weer een aantal producten toegevoegd.

  • Cooper: Calypso, Saturnus Premium, Castor Premium, Chordelia Premium, Cylenne, Cylenne Premium, Sirius Premium.

De Nereus 90 ml en de Nemo 250 ml van menicon laten nog even op zich wachten. Bepaalde uitgefaseerde producten zullen niet meer voorzien worden van de nieuwe verpakking.

Uiteraard kan het zijn dat u in de winkel bepaalde producten op voorraad heeft die nog een oude verpakking hebben. Houdt u dus alstublieft rekening met een korte uitloopperiode, voordat uw volledige Optiview-lijn voorzien is van de nieuwe huisstijl.

Optiview Ophelia tijdelijk als merkvariant verkrijgbaar

Helaas is het nog niet mogelijk om de Optiview Ophelia als private label te leveren. Ter overbrugging bieden wij tijdelijk de branded versie (Oté Monosept) aan tegen de private label prijs. De Optiview Ophelia/Oté Monosept is het alternatief voor de Optiview Alpha die niet meer verkrijgbaar is. De Optiview Ophelia als Oté Monosept is vanaf 8 september 2021 verkrijgbaar bij Optitrade Online.

Ook wordt de introductieaanbieding verlengd tot en met 1 november. Klik hier om het bestelformulier en de voorwaarden te downloaden.

Nieuw! Neso Multifocaal

Met ingang van 6 september is het assortiment Optiview Neso daglenzen uitgebreid met een multifocaal variant. Neso daglenzen Multifocaal heeft een Center Near design en is verkrijgbaar in sterkte +4,00D t/m -10,00D in additie LOW. Een mooie uitbreiding waardoor de Optiview Neso daglenzen verkrijgbaar zijn in alle varianten van Single, Toric tot Multifocaal. De lens kan besteld worden via Optitrade Online.