PRECISION1™ daglenzen, een antwoord op elke vraag

Elke contactlensdrager verwacht haarscherp zicht en comfort, verpakt in de vorm van een lens die bij voorkeur gemakkelijk is in gebruik. Met PRECISION1™ daglenzen hebt u voor elk van die behoe­ften een antwoord klaar.

  • Haarscherp zicht, ook voor astigmaten1*
    Oogzorgspecialisten melden 99% aanpassucces bij de eerste aanpassing met PRECISION1™ for Astigmatism contactlenzen.2**
  • Langdurig comfort dankzij SMARTSURFACE® technologie1
    De flinterdunne, hoogwaardige waterhoudende laag aan het lensoppervlak bevat meer dan 80% water, goed voor extra langdurig comfort.1
  • Gemakkelijk aan te brengen en uit te nemen1
    Vooral nieuwe lensdragers voelen zich wat ongemakkelijk of angstig wanneer ze voor de eerste keer lenzen moeten aanbrengen. PRECISION1™ behoudt zijn vorm en zorgt daardoor voor een vlotte en positieve eerste ervaring met contactlenzen.

Contactlensdragers goed informeren, adviseren en opvolgen is de basis voor goede oogzorg én een langetermijnrelatie met uw klanten. Die oogzorg en begeleiding is extra belangrijk in het geval van nieuwe lensdragers die alles nog moeten ontdekken. Wanneer iemand voor de eerste keer langskomt voor contactlenzen, wordt er zoveel informatie gedeeld dat een deel daarvan weer weg is bij thuiskomst. Een starterkit met daarin alle informatie over contactlenzen komt dan goed van pas. En dat hee­ft Alcon dus goed begrepen.

Naast de PRECISION1™ daglenzen ontwikkelde Alcon ook het PRECISION1™ opvolgingsprogramma: een traject dat enerzijds de barrières om contactlenzen te proberen wegneemt bij de consument, en anderzijds ondersteuning biedt na het aanpassen van contactlenzen.

Meer weten over PRECISION1™? Contacteer uw Alcon vertegenwoordiger voor meer informatie.

T. 076/531 67 67

E. care_nl.customer@alcon.com

*Voor indicaties, contra-indicaties en waarschuwingen verwijzen wij u naar de gebruiksaanwijzing van het betreffende product. *Resultaat individueel afhankelijk en kan beïnvloed worden door eventuele voorafbestaande aandoeningen. **Based on lens movement, centration and orientation at initial fittng; n=78. 1. Cummings S, Giedd B, Pearson C. Clinical performance of a new daily disposable spherical contact lens. Optom Vis Sci. 2019;96:Eabstract 195375. 2. Alcon data on _le, 2020.