Een belofte gegraveerd. ZEISS Logo gravering.

Al meer dan 175 jaar dragen hoogwaardige brillenglazen en precisie-optiek de naam ZEISS. Als symbool van uitstekende kwaliteit en precisie zijn de ZEISS brillenglazen vanaf heden (Januari 2021) gegraveerd met het ZEISS logo. Deze gravure geeft uw consument vertrouwen door de herkenbaarheid van het ZEISS logo. Hierdoor zal men de superieure precisie en kwaliteit van de ZEISS brillenglazen beter kunnen waarderen.

De ZEISS Logo gravering is terug te vinden in alle Rx brillenglazen die met vormgegevens besteld worden en is zoals de bestaande Z-gravering subtiel verwerkt op de bovenste temporale hoeken in het brillenglas en enkel onder een bepaalde verlichting en hoek zichtbaar. Alle overige brillenglazen worden met de reeds bekende Z-gravering geleverd.

Een investering in kwaliteit die u kunt zien, met diverse voordelen voor uw winkel:

Vertrouwen – Verzeker uw klanten dat ze het beste krijgen.

Upgrade – Een kans om de voordelen van het upgraden naar ZEISS uit te leggen, te verkopen en uw bedrijf succesvoller te maken.

Onderscheidend – De mogelijkheid om uw klanten te laten zien waarom ze bij u zouden moeten kopen – in het bijzonder in vergelijking met ketens en toenemende online mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op met het ZEISS Customer Care Center op telefoonnummer +31 (0)76 30 35 444.