Succesvolle lancering van Starkey Experience Program. Livio (AI) nu nóg toegankelijker

De Starkey hoortoestellen uit de Livio reeks zijn vernieuwend binnen de wereld van de hoorzorg. De eerste multifunctionele hoortoestellen geven een nieuwe koers aan als het gaat om de relatie tussen hoorzorg en de algehele gezondheid van de gebruiker. 

Om de toegankelijkheid van Livio te waarborgen en Starkey’s wereldwijde missie na te streven (de gave van het horen verspreiden) zijn de basis (instap)modellen vrijwel direct in de ZN database opgenomen zodat gebruikers met een basis verzekering alsnog de laatste techniek binnen handbereik kunnen hebben.

Verschillen tussen hoortoestellen ervaren 
Naast de toevoeging van Livio aan de ZN database biedt Starkey nu ook een speciaal ervaringsprogramma voor zijn Benelux netwerk aan. Dit zogenoemde Starkey ‘Experience Program’ biedt erkende audiciens de technologische handvatten om gebruikers – op een economische wijze – te kunnen laten ervaren hoe de hoortoestellen van vandaag en morgen werken en wat de verschillen zijn tussen verzekerde en private-markt modellen.

Snel schakelen tussen tech-niveaus
Na een korte introductie ontvangt de deelnemende audicien kosteloos een aantal programmeerbare Livio demo modellen. Deze modellen kan men vervolgens eenvoudig zelf programmeren als Database Livio 1200 en 1600 of als Private Markt toestellen 2000 en 2400. Hierdoor is het mogelijk om in een handomdraai Livio hoortoestellen van een hoger tech-niveau tijdelijk terug te zetten naar een lager niveau. Gebruikers kunnen op deze manier zelf ervaren wat de extra bandbreedte voor de weergave van muziek, de geavanceerdere ruis filtering en overige features van Livio AI toevoegen aan  de totaalervaring. Zo krijgt de drager direct een betere indruk om een investering in een Private Markt model te overwegen. Audiciens hebben hiermee een valide tool om belangrijke verkoopargumenten te kunnen onderbouwen en besparen tijd voor een aparte intake.

Livio AI 2400
Vanaf de 2400 serie spreekt men over Livio® AI hoortoestellen. Deze combineren de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van de Livio serie met een additioneel breed scala unieke technische functies, aangevuld met kunstmatige intelligentie. Denk daarbij aan een geïntegreerd systeem voor valdetectie en alarmering, het volgen van de hartslag, live vertaalfunctie en een ingebouwde Virtuele Assistent die spraak naar tekst kan omzetten en zich met andere smart apparaten zoals Amazon® Alexa laat verbinden. Hiernaast is de bediening van het hoortoestel – dankzij Starkey’s ’tap-control’ een stuk eenvoudiger. Door de ingebouwde sensoren is het hoortoestel te bedienen met kleine tikjes op het oor.

Duurzame oplossing
Starkey hoopt met deze duurzame oplossing de ideale manier te hebben gevonden om audiciens de tools te geven om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Heeft u interesse en wilt u als Starkey audicien graag een van deze gratis demotoestellen ontvangen om zelf te ervaren hoe deze nieuwste technologie werkt? Of bent u benieuwd hoe u Starkey reseller kunt worden om te profiteren van deze nieuwste generatie hoortoestellen?

Neem voor meer informatie of vragen contact op met een van de Starkey Accountmanagers. Even Apeldoorn bellen kan natuurlijk ook altijd!

  • Hoe het Starkey Livio Experience Program precies werkt en wat het voor uw winkel kan betekenen kunt u hier in detail nalezen.
  • Download hier de Livio consumentenbrochure
  • Download hier de Livio AI consumentenbrochure

*Starkey Hearing Technologies CSAT 2017

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw |Jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com