Charmant Titanium Perfection

Persbericht – voorjaar/zomer 2023

Charmant titanium perfection: de eerste keus voor kwaliteit, stijl en comfort

Voor brildragers die alleen het beste willen, is CHARMANT Titanium Perfection de premium bril bij uitstek. Deze duurzame en elegante brillen met een verfijnd design, zijn een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit van hun titanium samenstelling en de hightech technologie toegepast in de creatie van elk uitzonderlijk montuur.

De modellen in de nieuwe collectie belichamen de pure stijl en het technisch geavanceerde karakter van het merk. Dunne lijnen zijn verwerkt in moderne geometrische en gebogen randloze, semi-randloze en volrand modellen. De veren zijn stijlvol creatief en rijk gedetailleerd, geïnspireerd op interieurdesign, architectuur en klassieke juwelen. Een verleidelijke kleurselectie maakt elke look compleet, met levendige en smaakvolle, trendy en klassieke tinten in zowel dames- als herenmonturen.

Voordelen voor de dragers van CHARMANT Titanium Perfection Brillen:

• Langdurig draagcomfort dankzij licht, hoogwaardig titanium en superieur design
• Tijdloze elegante looks voor mannen en vrouwen
• Kwaliteit die gemaakt is om lang mee te gaan: brillen die langdurig draagplezier beloven

Dames

CH29834 / CH29835
Moderne liefde: gebogen veren met duidelijke parallelle lijnen

Fijne versieringen onderstrepen de hoogwaardige eenvoud van deze moderne damesbril. De architectonisch geïnspireerde veren hebben een gebogen vorm met opvallende parallelle lijnen. De zeshoekige look in beige of goud (CH29834) valt in de smaak met roze, grijze, blauwe of groene accenten. Voor een rustigere look die het gezicht accentueert, is het metaalkleurige model (CH29835) met blauwe, beige, zwarte of rode accenten een charmant accessoire.

 

CH29836 / CH29837 / CH29838
Speelse vrouwelijkheid: op juwelen geïnspireerde veren en dynamische kleuren

De elegante eenvoud van deze hoogwaardige titanium monturen in combinatie met een op juwelen geïnspireerde in elkaar gestrengelde veer creëert een chique en vrouwelijke look.

Het grote, trendy panto model (CH29836) heeft rijke metallic tinten met blauwe, zwarte, roze of grijze veren. Breng uw energie in balans met de dynamische aantrekkingskracht van dit unieke vierkante nylor model (CH29837). Deze bril biedt zowel lichtheid als dynamiek: het eenvoudige voorstuk contrasteert prachtig met gedurfd rood, roze en koel blauw en opvallende kleuraccenten op de veren. Het randloze montuur maakt het gezicht lichter (CH29833). Zilveren, gouden, beige en rode tinten zijn te vinden op de neusbrug en de veren. Bepaalde modellen zijn uitgerust met tweekleurige veren.

Heren

CH29735 / CH29736
Eenvoudige, casual brillen met design-georiënteerde veervorm

Deze aantrekkelijke herenmonturen zijn gemaakt van hoogwaardig titanium en staan garant voor eersteklas draagcomfort en duurzaamheid. Geïnspireerd door moderne interieurs, benadrukken elegante kleurcontrasten de complexe, designgerichte veren, die voorzien zijn van een subtiele uitsparing.

Dit populaire rechthoekige model (CH29735) staat goed op de meest uiteenlopende mannengezichten en is verkrijgbaar in tijdloos zwart, grijs en rijk donkerbruin. Voor een zacht statement is er deze licht vierkante look (CH29736) in zwart, grijs en marineblauw.

 

CH29737 / CH29738 / CH29739
Dynamische scharnieren en veren getuigen van design en technische finesse

CHARMANT Titanium Perfection brillen fascineren door hun technische verfijning en ontwerpexpertise. Deze nieuwe herenmodellen hebben de hightech X-factor in overvloed, dankzij de unieke look en constructie van de scharnierzones en de veren.

Dit gefreesde model (CH29737) in mannelijk blauw, zwart, grijs of kaki heeft stevige contouren die een gedurfde indruk maken. De moderne veren hebben een diagonaal ontworpen scharnierzone die een dynamische touch geeft aan het rustige model. Voor een iets lichtere look vormt deze semi-randloze bril (CH29738) een charmant accent in navy, zwart, blauw en kaki. Een geometrisch kleuraccent verfraait het diagonale scharniergedeelte en de veren. Voor een meer edgy stijl combineert dit herenmodel naadloos een slanke randloze voorkant met zwevende hightech veren en een rijke tweekleurige kleur (CH29739). Geraffineerde gouden, zwarte, blauwe en grijze tinten completeren deze hoogwaardige herenbril.