Zowel Pearle als Specsavers lanceren in oktober nieuwe media-campagnes

Specsavers wil met de campagne ‘Eye Opener’ heel Nederland bewust maken hoe belangrijk het is om regelmatig een oogtest te doen..

De campagne, ontwikkeld door het Deense bureau Fosbury Copenhagen, is sinds 21 oktober te zien op tv, social media en online. Daarnaast worden consumenten van veertig jaar en ouder via een regionale en lokale mediacampagne geactiveerd om regelmatig hun ogen te laten onderzoeken. Ook wordt de campagne ondersteund met een influencercampagne waarbij bekende veertigers persoonlijke geluksmomenten delen.

In de campagnevideo zien we een groep mensen die deelnemen aan een experiment waarin zij hun ogen laten controleren. Na afloop van de test blijkt dat één persoon in de groep, Edwin, een persoonlijk verhaal te vertellen heeft. Zijn vrouw Auke kwam er namelijk door een oogtest achter dat haar sterk verslechterde zicht niet alleen een kwestie van een nieuwe sterkte was. Bron: MarketingTribune.nl

Problemen CZ, OHRA en Nationale Nederlanden declaraties

Update 12-8-2022

Zoals u weet zijn er veel problemen ontstaan toen zorgverzekeraar CZ is overgestapt naar een nieuw declaratiesysteem. Graag delen we met u de laatste update.

Vorige week zijn ze begonnen met het controleren en corrigeren van alle declaraties die ten onrechte zijn afgewezen. In totaal ging dit om duizenden nota’s, die één voor één bekeken moesten worden om te achterhalen of het daadwerkelijk een onterechte afwijzing betrof.

Deze week hebben wij per e-mail bevestigd gekregen dat CZ alle nota’s heeft gecontroleerd en indien van toepassing gecorrigeerd. De volgende stap in het proces betreft uitbetaling.

U dient er rekening mee te houden dat het nog wel even gaat duren voordat het bedrag op uw rekening staat. Dit komt omdat wij bij Optitrade nu pas kunnen achterhalen of CZ de declaraties aan ons heeft uitbetaald en of de bedragen kloppen. Bovendien gaat dit niet op de gebruikelijke wijze en zijn wij dankzij CZ genoodzaakt alle declaraties handmatig te controleren en goedkeuren. Hier zijn we al aardig ver mee en we blijven ons uiterste best doen om alle declaraties zo snel mogelijk te verwerken.

We houden u op de hoogte van de status en ontwikkelingen.

Update 21-7 – 2022

Wij hebben nog steeds veel contact met CZ hierover en informeren u graag over de laatste stand van zaken over de situatie.

  • Het is nog steeds de bedoeling dat de afgekeurde declaraties niet opnieuw ingediend worden.
  • Wanneer u een declaratie heeft die met enige spoed behandeld moet worden raden wij u aan om zelf contact op te nemen met CZ via het nummer: 013-5938480.
  • De declaraties die nog niet verwerkt waren, zijn inmiddels wel allemaal afgerond.
  • Vanaf donderdag 21 juni is CZ gestart met het verwerken van de correcties van de ten onrechte afgewezen declaraties.

CZ is druk bezig met het oplossen van dit probleem. Wij begrijpen dat het vervelend is, maar vragen toch nog even om geduld als u aan het wachten bent op uitbetaling. Via onze nieuwsbrieven en deze pagina blijven wij u op de hoogte houden van deze situatie.

Update 4-7-2022

Wij hebben de afgelopen weken erg veel contact gehad met CZ, OHRA en Nationale Nederlanden over de problematiek rondom de zorgdeclaraties met de foutmelding 8060: er is geen contract met de aangeduide declarant. Inmiddels kunnen wij gelukkig melden dat de problemen met het systeem bij de verzekeraars zijn opgelost.

Achterstand wordt bijgewerkt
Wel is het zo dat er nog een grote achterstand bijgewerkt moet worden bij de verzekeraars. Zij zijn hier nu druk mee bezig. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is, maar vragen toch nog even om geduld te hebben als uw declaratie met de foutmelding 8060 nog niet verwerkt is. Dien de declaraties met die foutmelding niet opnieuw in. Dit kan later weer voor problemen zorgen in de administratie. Overige declaraties worden wel gewoon verwerkt.

Wij hebben helaas geen inzicht op de status van de declaraties afzonderlijk die nog verwerkt moeten worden met de foutmelding 8060 en moeten ook wachten totdat alles weer is bijgewerkt. Ons advies voor die declaraties blijft dat het verstandig is om uw klanten te informeren over de (mogelijk) langere verwerkingstijd van CZ.

Optitrade blijft in gesprek met CZ en houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

CZ is overgestapt op een nieuw declaratiesysteem, waardoor uw declaraties mogelijk nog niet zijn verwerkt.  Het nieuwe systeem is vanaf 27 mei in gebruik genomen.

Om de overstap naar het nieuwe systeem te kunnen realiseren, heeft CZ verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Vanaf 15 mei 2022 (12:00 uur) tot en met 26 mei 2022 kon CZ daarom geen declaraties in behandeling nemen. Als u dus in bovenstaande periode een declaratie heeft ingediend, dan is CZ pas gestart met verwerken vanaf 27 mei.

Helaas is geconstateerd dat CZ nu een grote achterstand in de verwerking van declaraties heeft. CZ heeft aangegeven heel hard bezig te zijn om alle declaraties te verwerken. We kunnen u nu nog geen duidelijkheid geven over wanneer CZ de achterstand heeft ingehaald. Houdt u er dus rekening mee dat het langer gaat duren voordat uw declaraties zijn verwerkt.

Advies
Ons advies aan u is om geduldig af te wachten tot CZ (OHRA en Nationale Nederlanden) weer bij is met de declaraties. Ook wanneer uw declaratie al wel is verwerkt en bijvoorbeeld is afgekeurd, vragen we u om geduld te hebben. Momenteel is het telefoonnummer van CZ overbelast en kan ook onze helpdesk niet makkelijk met de zorgverzekeraar schakelen om de reden van afkeuring te achterhalen.

Er zijn declaraties waarbij de afkeuring wellicht te maken heeft met de overstap op het nieuwe systeem. Ondertussen hebben we meerdere meldingen binnengekregen over een foutmelding 8060: er is geen contract met de aangeduide declarant. Totdat deze foutmelding is opgelost kunt u volgens CZ beter niet opnieuw declareren, aangezien u dan dezelfde foutmelding ontvangt. Het advies blijft dus: wacht met opnieuw declareren!

Wel is het verstandig om voor uzelf te noteren wat u in bovenstaande periode heeft gedeclareerd én om uw klanten te informeren over de (mogelijk) langere verwerkingstijd van CZ.

Optitrade blijft in gesprek met CZ en houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zodra er iets in het advies verandert, dan wordt dit nieuwsbericht bijgewerkt.

INCENTIVES SUMMERITEMS “SEE YOU AT SEE SIDE”

SPECIALE ACTIE: INCENTIVES SUMMERITEMS “SEE YOU AT SEE SIDE”

Klant bij Optitrade? Bestel nu speciaal ontworpen beloningen voor jouw medewerkers en klanten! Het pakket bestaat uit 12 petten en 12 slippers van “SEE YOU” in diverse maten. Elk pakket bevat 2 sets van 12 stuks, normaal geprijsd op €719,00 per set, maar nu verkrijgbaar voor slechts €264,00!

Hoe kun je bestellen? 

Stuur je bestelling voor incentives naar retailmarketing@optitrade.nl en vermeld hierbij de naam van je optiekzaak, het adres, de contactpersoon, de gewenste hoeveelheid en eventuele uitzonderingen zoals leveringsvoorkeuren of gesloten dagen.

 

*Excl verzendkosten via OLC

*De inschrijving voor de voorjaarscampagne om nieuwe klanten aan te trekken is helaas gesloten. Vraag ons voor meer info voor de volgende campagne in september die elke generatie klanten kan aanspreken o.b.v. jouw wensen!

FEEL GOOD, LOOK GOOD MET ESPRIT!

Esprit is een internationaal modemerk dat sinds 1968 staat voor stijl en kwaliteit. Een ongedwongen stijl, authenticiteit en een zorgeloos leven vormen de kern van de filosofie van het merk. Esprit betekent er goed uitzien door je goed te voelen in hoogwaardige kleding en accessoires die comfortabel en trendy zijn en duurzaam zijn gemaakt.

Deze positieve waarden zijn op alle niveaus zichtbaar en worden ook uitgedragen in de Esprit brillencollecties. Aandacht voor details in ontwerp, materiaal en pasvorm resulteert, in combinatie met de laatste modetrends, in inspirerende en stijlvolle Esprit brillen en zonnebrillen.

Ontdek de zonnige, positieve vibe van Esprit in de nieuwe trendy zonnebrillencollectie. De zonnebrillen zijn comfortabel en licht in gewicht en zitten perfect op je neus. Transparante en hippe kleuraccenten maken de zonnebrillen extra vrolijk en luchtig. Ze zijn zeer geschikt voor smalle gezichtsvormen en voor op sterkte. Ga stijlvol op pad deze zomer met een nieuwe Esprit zonnebril!

Zonneglazen die zich aanpassen aan jouw levensstijl.

De zon laat zich steeds vaker zien en alles wordt weer groen. Wij passen ons aan de omstandigheden buiten aan, maar hoe zit het met je zonnebril? Met ZEISS AdaptiveSun hoef je je daar geen zorgen om te maken. Doordat de glazen zich aanpassen aan de hoeveelheid UV-straling heb je altijd comfortabel zicht, gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit.

De glazen veranderen van intensiteit: de zonneglazen worden automatisch donkerder, afhankelijk van de blootstelling aan uv-licht. Op deze manier is comfortabel zicht gegarandeerd. Nooit meer wisselen van bril zodra de zon doorkomt, de glazen regelen dit voor je.

Met keuze uit de verschillende kleurtinten zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos. Ga voor een opvallende, modieuze look met uni of dégradé effect. Of ga de hinderlijke schitteringen tegen met de gepolariseerde versie. Er is een passend meekleurend zonneglas voor iedere stijl. 

Ontdek nu welk AdaptiveSun glas bij jouw wensen past.