Hoe belangrijk is veiligheid voor U?

Hoe belangrijk is veiligheid voor U?

Optitrade en MCS (Multi Care Systems) nodigen u uit voor de opleiding, verdieping van het hoorhulpmiddel bereikbaarheid & veiligheid van Multi Care Systems.

t van harte welkom op 2 maart 2020 in Nieuw Vennep aan de Drachmeweg 2.

Voor deze dag gegenereerd u 15 StAr accreditatiepunten. De kosten voor deze opleiding, welke zal starten om 10.00 uur en eindigt uiterlijk om 14.30 uur, bedraagt € 195,- (dit is inclusief een heerlijke lunch). Bij interesse of voor meer informatie kunt u tijdens de Optitrade Audiologie Marathon even langs komen op de stand van Multi Care Systems, zij staan u graag te woord.

Thema opleiding; hoe belangrijk is veiligheid voor U?

Het bereikbaarheid & veiligheidssysteem van Multi Care Systems, wat gaat dit voor een minder goed horende betekenen, wanneer iedere seconde telt?

Waarom gebruik maken van “slimme” rookmelders?

 Om u er van bewust te maken dat naast het minder goed functioneren van het gehoororgaan, er nog andere gevaren op de loer liggen.

Wij laten u gedurende deze opleiding graag kennis maken met dit hoor hulpmiddel, en hebben aanvullende tips van de brandweer, zodat een minder goed horende nooit meer belangrijke signalen hoeft te missen, als brand/rook, deurbel & telefoon signalering.

Wij horen graag van u of u interesse heeft om aan deze cursus deel te nemen en u kunt zich aanmelden via opleidingen@optitrade.nl, of als u vragen heeft, neem dan contact op met Olaf Schuurmans; o.schuurmans@optitrade.nl of 06 – 10 57 97 18.

De opleiding vind doorgang bij een minimum van 15 deelnemers.

Ook bieden de accountmanagers van MCS u aan om bij een demo dag of open dag bij u in de winkel kosteloos aanwezig te zijn voor een presentatie en/of demonstratie van het product bereikbaarheid & veiligheid.